Adio anii de colegiu!

Astăzi, Colegiul Agroindustrial din Rîșcani și-a dechis larg ușile pentru elevii absolvenți ai instituției noastre. În această zi de un nou început, eroii zilei au fost desigur elevii anului patru, care sunt cei mai fericiţi și cei mai emoţionaţi păşind pentru ultima dată, în ipostază de elevi, pragul cuibului de înțelepciune al colegiului.

Pentru a le dori succese remarcabile în activitatea profesională, ani mulţi de viaţă rodnică si plini de frumusețe, vigoare şi performanţe, au venit cu cuvinte de felicitare profesorii, oaspeții, administrația și elevii. În același context cu o putere de muncă remarcabilă, cu multe împliniri şi un simţ de responsabilitate pentru prosperarea educației, au fost remarcați diriginții Coțuc Laura, Șaban Alexandru, Dodiță – Bajag Rodica, Cibotaru Cristina, Babii Natalia și Romanciuc Anatolie.

Nu se ştie pe ce mal al vieţii vor ancora absolvenții noștri, însă colegiu va rămâne lăcaşul sfânt al amintirilor, al cunoștințelor trainice şi al sfaturilor profesorilor dragi. Colegiul a fost cel ce va definit pe voi, o provocare pe care ați acceptat-o o dată ce ați venit aici. Bucurați-vă împreună de clipele vesele trăite cu colegii de grupă în instituția noastră!

Timpul curge nespus de repede și iată că astăzi a ajuns și momentul când clopoţelul colegiului a sunat ultima dată, de aceea vă îndemnăm să perpetuați sentimentul de mândrie că aţi fost elevi ai Colegiului Agroindustrial din Rîşcani, din care astăzi v-ați luat zborul ca o revărsare de energii în lumea mare.

Ultima modificare: 13 iulie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines