Lansarea activităților antreprenoriale

Lansarea activităților antreprenoriale la Colegiul de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni și Colegiul Agroindustrial din Rîșcani.

Astăzi este o zi deosebită în care ne bucurăm de primele rezultate frumoase ale proiectului CREATIVO: lansarea Clinicii veterinare PrimVetFarm în cadrul Colegiului de Medicină Veterinară și Economie Agrară din Brătușeni și a Cursului de formare continuă ”Contabilitate 1C” la Colegiul Agroindustrial Rîșcani. Această activitate va reprezenta o sursă antreprenorială generatoare de venit pentru instituție, dar și o pistă excelentă de pregătire a viitorilor specialiști în domeniu.

La evenimentul de lansare a participat Dl. Viorel Gherciu, Ministru, Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, dar și reprezentanți ai donatorilor Fundația Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein, Biroul de Cooperare al Elveției, echipa proiectului CREATIVO și reprezentanți ai mediului privat din zona nordica a țării.

Activitatea dată este desfășurată în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante ”(CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundația LED Moldova(LED) și Swiss Cooperation in Moldova(SDC).

Ultima modificare: 1 iulie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines