Concursul Național” Cel mai bun plan de afaceri”

Ministerul Educației și Cercetării în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, și Industriei Alimentare, A.O Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri CEDA, A.O Educație pentru Dezvoltare, Microinvest SRL și cu suportul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe din Chișinău a organizat astăzi, 27 iunie 2022, Concursul Național” Cel mai bun plan de afaceri”, elaborat în cadrul disciplinei” Bazele Antreprenoriatului”, ediția a IX-a.

Ministerul Educației și Cercetării și Membrii Comisiei de Evaluare au stabilit următoarele premii pentru învingătorii concursului:

🔹Locul 1 – 10.000 lei

🔹Locul 2 – 7.000 lei

🔹Locul 3 – 5.000 lei

Locul I: Hariton Alina de la Colegiul „Iulia Hajdeu” din Cahul cu ideea de afaceri: „Producerea și comercializarea produselor de patiserie”, profesoară Pădure Maria.

Locul II: Godea Loredana de la Colegiul Agroindustrial Ungheni cu ideea de afaceri: „Înființarea unui magazin de produse lactate artizanale”, profesoară Paladiciuc Natalia.

Locul III: Obreja Alexandru de la Colegiul Agroindustrial din Ungheni cu ideea de afaceri: „Prelucrarea lânii de oi”, profesoară Paladiciuc Natalia

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a acordat 2 premii speciale în valoare de 7.500 lei fiecare pentru următorii participanți:

🔹 Hanganu Cristian de la IP Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți cu ideea de afaceri: „Creșterea prepelițelor, comercializarea cărnii și ouălor”, profesoară Grosu Dorina.

🔹 Berjan Lilia de la Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul cu ideea de afaceri: „Producerea și comercializarea vermicompostului”, profesoară Guțuleac Violeta.

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) a acordat 3 premii speciale și anume 3 telefoane performante pentru următoarele nominalizări:

🔹 Pentru cea mai inovativă idee de afaceri – Chireacoglo Oliga de la Colegiul Mihail Ciachir din Comrat cu ideea de afacere: Second life-prelucrarea deșeurilor din mase plastice”, profesoară Olga Aculova.

🔹 Pentru cea mai bună prezentare a ideii de afaceri – Răileanu Vitalina de la IP Colegiul Agroindustrial din Rîșcani cu ideea de afacere: „Comercializarea florilor vii”, profesoară Dodiță-Bajag Rodica.

🔹 Pentru cel mai bun plan de afaceri în profesia aleasă -Bușila Alina de la Colegiul Tehnologic din Chișinău cu ideea de afaceri: „Producerea îmbrăcămintei cu accent tradițional”, profesoară Gadjiu Olga.

Asociația Obștească Educație pentru Dezvoltare a venit cu un premiu special în valoare de 3500 lei pentru Bușila Alina de la Colegiul Tehnologic din Chișinău, profesoară Gadjiu Olga.

Mulțumim tuturor partenerilor și cadrelor didactice în promovarea Concursului și susținerea elevilor din ÎPT în dezvoltarea competențelor antreprenoriale și a spiritului de inițiativă.

Ultima modificare: 1 iulie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines