Mentorat acordat instituțiilor partenere în procesul de desfășurare a activităților antreprenoriale!

Astăzi, 22 noiembrie 2022, continuăm ședințele individuale consultative pentru Centrul de Excelență în Construcții din Chișinău și Colegiul Agroindustrial din Râșcani privind activitățile antreprenoriale pe timp de criză, dar și aspecte de scalarea și lărgirea gamei de servicii în cadrul activităților antreprenoriale.

Instituțiile au beneficiat de consultații oferite de experți independenți în domeniul managementului financiar și implementare a activităților antreprenoriale.

Au fost identificate și analizate dificultățile cu care se confruntă instituțiile la momentul de față, dar și posibilele măsuri și soluții, care ar contribui la depășirea acestora.

Au fost trasat necesitățile de consultații și mentorat pentru următoarea perioadă. Activitatea a fost desfășurată în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante ”(CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Liechtenstein Development Service Moldova (LED) și Swiss Cooperation in Moldova (SDC).

Ultima modificare: 9 decembrie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines