Fapte bune – roade ale harului în om

Cercetările ştiinţifice au demonstrat că bunătatea produce modificări la nivelul creierului, are un efect benefic asupra inimii şi a sistemului imunitar, este un antidot pentru depresie şi chiar încetineşte procesul de îmbătrânire. De fapt, se spune că suntem programaţi genetic să fim buni. Pentru a-și demonstra bunătatea, elevii din colegiu au petrecut timpul alături de copiii de la Centrul Phoenix.

Elevii grupelor E-11 și E-21 au făcut o vizită celor care mereu ne așteaptă cu brațele deschise. Fiecare copil este deosebit, fiecare merită o atenție și un gest frumos. Împreună suntem mai buni, împreună putem schimba viața altora. Mulțumim centrului pentru primire, iar profesoarelor Gladchi Tamara și Cernicenco Inna pentru organizarea acestei activități.

Să nu uităm că BUNĂTATEA este un medicament puternic. Dacă aceasta va deveni o obişnuinţă conştientă, viaţa voastră se va ameliora într-un mod considerabil, măsurabil – veţi fi mai sănătoşi, veţi avea mai multă pace interioară, veţi resimţi o bucurie intensă şi mai multă iubire.

Ultima modificare: 14 februarie, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines