Sportul te învață să ai caracter

Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci după reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi – te învață ce este viața. Billie Jean King

Voleiul este un sport provocator care necesită abilități, rezistență și motivație incredibilă. Jocul de volei este o activitate socială, care îmbunătățește munca în echipă și comunicarea. Este un mod distractiv de a crea legături durabile cu prietenii, familia sau colegii de muncă.La data de 15 martie 2024 în Sala de Sport a Instituției Publice Colegiul Agroindustrial din Rîșcani s-a desfășurat Meciul Republican de Volei la care au participat echipele din:

1. Centrul de Excelenţă în Viticultură şi Vinificaţie din Chişinău;

2. Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din ȚAUL;

3. Instituția Publică Colegiul Agroindustrial Din Rîşcani;

4. Instituția Publică Colegiul Agroindustrial Din Grinăuți;

5. Instituția Publică Colegiul Agroindustrial din Ungheni;

6. Instituția Publică Colegiul de Medicină Veterinară şi Economie Agrară din Brătuşeni;

7. Instituția Publică Colegiul Tehnic Agricol Soroca.

Succesul s-a reliefat în felul următor:🏆🥇Locul I – echipa Instituției Publice Colegiul Agroindustrial din Ungheni;🥈Locul II – echipa Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din ȚAUL;🥉Locul III – echipa Instituției Publice Colegiul Agroindustrial Din Rîşcani.Aducem sincere mulțumiri tuturor echipelor participante și îndeosebi organizatorului evenimentului, Domnului Vasile Cararus, profesor de educație fizică din IP Colegiul Agroindustrial din Rîșcani, pentru dedicația și dăruirea de sine în munca depusă în educația tinerei generații.

Ultima modificare: 21 martie, 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines