Investește în viitorul tău

La data de 16 septembrie 2021 30 de elevi ai Colegiului au beneficiat de Program de Educație Financiară „Investește în viitorul tău”.
Scopul trainingului este – consolidarea și dezvoltarea cunoștințelor populatei în domeniul financiar, cu accent de elaborarea unui buget, accesarea și utilizarea serviciilor financiare, identificarea oportunităților de economisire și investiții pentru a lua decizii financiare asumate și asigurarea unui viitor mai bun. Trainingul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu suportul Fundația pentru educație financiară OK și finanțat de Uniunea Consolidată pentru Implementarea Programelor UCIP IFAD Moldova.
Cunoștințele și deprinderile care le-au căpătat pe parcursul trainingului le vor permite să pornească în viață cu înțelegerea corectă a modului în care banii pot deveni prietenii și nu dușmanii lor. Majoritatea dintre aceștia visează să-și deschidă propria afacere în agricultură, trainingurile frecventate fiind, practic, primul și cel mai important pas în calea lor către antreprenoriat.

Ultima modificare: 22 septembrie, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines