Realizarea planului operațional al planului de dezvoltare strategică a instituției pentru anii 2017-2021

La data de 15 octombrie 2021 Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a organizat în incinta IP Colegiul Agroindustrial din Rîșcani, Atelierul de lucru: Realizarea planului operațional al planului de dezvoltare strategică a instituției pentru anii 2017-2021, cu participarea instituțiilor de învățământ profesional tehnic din subordinea Ministerului. Activitatea a demarat cu un cuvânt de salut din partea gazdei, directorul colegiului, Dl Anatolie Volentir. Șeful Serviciului cercetare, învățământ și consultanță în agricultură, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare – Dna Rodica Reșitca a menționat despre rolul Planului de Dezvoltare Strategică Instituțional și importanța identificării, în cadrul atelierului de lucru, a realizărilor și provocărilor întru implementarea planurilor 2017-2021 de către instituțiile de învățământ. Pe parcursul activității au fost prezentate realizările trasate în Planurile de dezvoltare strategică a fiecărei instituții de către reprezentanții acestora. Au fost prezente la atelier și colaboratoarele Centrului Metodic pentru Învățămînt, Dna Ina Griza și Dna Marina Buga . Partea a doua a programului s-a realizat printr-o activitate practică, ce a trezit emoții deosebite invitaților, datorită faptului, că toți au avut ocazia să asiste și nu numai, ba chiar să se implice la propriu în procesul de plantare a butașilor de levănțică. Acest moment se datorează faptului că Colegiul Agroindustrial din Rîșcani este beneficiar al Proiectului de restructurare al sectorului horticol Livada Moldovei. La data de 8 octombrie 2021 instituției i-au fost livrate utilajele horticole pentru plantarea culturilor etero-oleaginoase, bunuri procurate de către Guvernul Republicii Moldova în cadrul Proiectului Ministerul Agriculturii şi Industriei AlimentareLivada Moldovei.

15 octombrie, poate fi considerată o zi productivă, prin prisma realizării schimbului de experiență între 8 colegii, prin ghidarea și suportul acordat de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare instituțiilor din subordine.Ținem să aducem mulțumiri Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare pentru organizarea atelierelor de lucru, tuturor invitaților prezenți la aceste activități, în speranța unei continuități productive în sporirea atractivității și imaginii instituțiilor de învățământ profesional tehnic.

Succesul este rezultatul muncii asidue, a perseverenței, a numeroaselor încercări de îmbunătățire a celor existente în cheia progresului!

Ultima modificare: 21 octombrie, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines