#HaiLaOCafea

Trăim într-o epocă a vitezei, iar cafeaua a devenit un element indispensabil vieții cotidiene… ☕️Cafeaua este a doua cea mai vândută marfă – după petrol, este al doilea produs comestibil din lume – după ulei și a doua băutură – după apă. Cafeaua îți agită sângele, fără a te încălzi; creierul primește din partea cafelei o demonstrație de simpatie; munca devine mai ușoară și mai plăcută.1 octombrie serbăm Ziua Internațională a Cafelei, fapt care nu a fost trecut cu vederea nici de IP CAIR. Cu ocazia acestei sărbători în data de 30 septembrie 2021, doamna Inna Cernicenco, împreună cu elevii grupei E-41 și E-31, au organizat o expoziție de servire a cafelei în stil Asiatic și în stil European, au creat un panou informativ în care au fost stipulate diversele modalități de pregătire a cafelei, sortimentul bogat de cafea comercializat în lume, crâmpeie din istoria de proveniență a cafelei, topul celor 10 țări consumatoare de cafea și tradițiile lor, avantajele și dezavantajele consumului de cafea, etc. În cadrul acestei activități, la data de 1 octombrie 2021 a fost organizat și un concurs photo pe pagina de instagram a colegiului @colegiul.agro.riscani, cu genericul #HAILAOCAFEA. Câștigătorul, @v_rai_2002, (Răileanu Vitalina, eleva grupei E-41) a fost selectat cu ajutorul resursei https://wordwall.net și a fost premiat cu un set de cafea. Le mulțumim mult tuturor pentru participare, implicare și efortul depus, îi mulțumim doamnei Inna pentru aroma de cafea adusă în incinta Colegiului Agroindustrial din Rîşcani, cât și pentru buna organizare și monitorizare a acestei activități!

Ultima modificare: 13 octombrie, 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: