Ziua Internațională a Studentului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, vă adresăm sincer, cu mare drag și multă prețuire, felicitări și urări de bine!

Astăzi, în Colegiul Agroindustrial din Rîșcani, accentuăm încă o dată în plus importanța comunității studențești în societate. În toate timpurile, studențimea a fost și este o forță motrice și viabilă, progresivă și capabilă să apere idealurile și valorile general umane fără de care nici o societate nu ar putea exista.

În decursul întregii zile am valorificat continuu potențialul elevilor, deschizându-le, printr-un Bun Venit din partea grupei E-21 și a tuturor profesorilor, noi orizonturi chiar de dimineață.

Acest eveniment a fost urmat de o serată scenică cu genericul ”STUDENTCAIR” fiind marcată de emoții intense, idealuri consacrate, descoperiri incredibile, multă muncă și responsabilitate, care vor rămâne în amintirile elevilor noștri pentru toată viața.

La fine, profesorii le-au dorit elevilor, să aibă mereu parte de succese multe, realizări frumoase, inspirație continuă și energie inepuizabilă, mult curaj, încredere și perseverență! Iar surpriza Zilei a finisat cu o Seară Dansantă. Mulțumim mult pentru o bună organizare elevilor grupei E-21, elevilor participanți din diferite grupe, muzicienilor Sărăteanu Sergiu și echipa sa, fotografilor Ursan Denis și echipa sa, cât și profesoarelor Pușcaș Irina și Cosuhina Evghenia. Mulțumim pentru susținere Direcția de Învățământ or. Rîșcani și Centrul de Tineret.

Ultima modificare: 9 decembrie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines