Sală de clasă prietenoasă

În cadrul desfășurării Proiectului ”Dezvoltarea abilităților de viață și a comportamentelor sănătoase în rândul elevilor din învățământul profesional tehnic pentru o mai bună pregătire de angajare în câmpul muncii” la data de 23.12.2020 au fost finisate lucrările de amenajare și reparații a multașteptatei săli de clase pentru elevii din I.P. CAIR.

Reamintim că peste 2900 de elevi/e și profesori din 12 instituții de învățământ profesional tehnic (ÎPT) au participat la votarea online al celui mai reușit model de clasă prietenoasă. Ei au avut de ales din trei versiuni de design, care au fost elaborate de un designer profesionist împreună cu elevii din ÎPT pe parcursul lunii iulie.
O sală de clasă prietenoasă, în viziunea elevilor, are un design modern, este accesibilă, inclusiv persoanelor cu dizabilități locomotorii și este confortabilă pentru desfășurarea activităților interactive. 
Instituția noastră a ales clasa modelului A care este luminoasă, are mobilier colorat și un mediu ce predispune la comunicare. Pe primele 3 poze puteți vedea cum a fost proiectată clasa, iar pe cele ce urmează este rezultatul final. 

Mulțumim organizatorilor și partenerilor de proiet pentru donațiile oferite! 

#Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova

#UNFPA

#UNFPA Moldova

#Austrian Development Agency

Ultima modificare: 29 decembrie, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines