Susține educația agricolă

Performanța în învățământ rezidă în calitatea procesului instructiv-educativ. Grație proiectului UE DevRAM, Partea I și susținerea Centrului Educațional Pro Didactica, IP Colegiul Agroindustrial din Rîșcani a beneficiat de un aport material substanțial: 2 Display-uri interactive; 2 Laptopuri Asus ZenBook și 2 TV Smart Samsung.

Echipamentul a fost procurat de la companii specializate în comercializarea și livrarea echipamentului IT, fapt care are drept scop  modernizarea și digitalizarea proceselor educaționale din instituțiile de învățământ profesional tehnic.

Datorită acestor investiții în educație, demersurile de predare-învățare ale instituțiilor vor evolua, infrastructurile lor vor fi re-proiectate, iar rolurile profesorilor vor fi adaptate la aceste noi tendințe. În acest context putem menționa dezideratul ce vizează transformarea echipamentelor audiovizuale și a mass-media în elemente suplimentare ale activității educaționale a profesorului, asigurând, astfel, utilizarea rațională a mass-media.

Ultima modificare: 10 septembrie, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines