Sub aripile femeii se regăsește refugiul

În fiecare an, la 8 martie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Această zi este un prilej de bucurie şi răsfăţ pentru toate femeile, care primesc flori şi diferite cadouri. Femeia, ființa delicată, sensibilă este cea care dă viață și poate de aceea, în momentele grele, se dovedește mai tare decît bărbatul, iar în viața de zi cu zi, nu are voie să obosească nici la serviciu, nici ca mamă, nici ca soție.

Cu acest prilej, elevii grupei TPCM- 21 ghidați de Alexandru Șaban au organizat o activitate destinată zilei de 8 martie. Dedicațiile muzicale, dansurile și poeziile recitate pe scena colegiului au demonstrat faptul că ziua de 8 Martie este ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenției, este sărbătorita de copii, de soți, de prieteni, dar și abilitățile fascinante ale elevilor noștri. Este cunoscut faptul că elevii din colegiu se ajută reciproc în orice circumstanțe, excepție nu fac și elevele grupei C- 11 Guțu Rodica și C- 21 Cepoi Victoria, care și-au susținut colegii pe parcursul festivității.

Aducem sincere mulțumiri organizatorilor, iar din partea colectivului redacțional felicităm toate mamele, bunicile, soțiile, surorile, profesoarele și în general toate femeile cu această minunată sărbătoare. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să vă umple sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos.

Ultima modificare: 7 martie, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat:
PageLines