Activitate metodică GHIDURI/INDICAȚII METODICE Planul de activitate al cabinetului metodic, 2025-2026 Planul de activitate al cabinetului metodic, 2024-25 Ghid metodologic metode si tehnici de învățare Caietul elevului pentru lucrări practice la unitatea de curs S. 01. O. 017 Geografia turismului prof. TODOSICIUC V CULEGERE DE PROBLEME la Unitatea de curs Tehnologia serviciilor hoteliere Prof. Rusu V GHID METODIC la unitatea de curs F.03.O.010 INTRODUCERE ÎN MICROECONOMIE specialitatea 41110 Contabilitate prof.BABII N Ghid metodic pentru lucrările practice la unitatea de curs S. 06. O. 020 Tehnologia industrială I specialitatea 71110 Tehnologia Produselor Cosmetice și Medicinale prof. BABII V Indicații metodice pentru lucrări practice la unitatea de curs S.06. O.019 Tehnologia panificației I prof.TRIHUC E Indicații metodice la unitatea de curs G.02.O.006 Tehnologia informaţiei şi comunicaţiei Specialitatea 41110 Contabilitate CARABULEA TATIANA Indicații metodice la unitatea de curs G.07.O.004 Limba franceză I aplicată în turism Specialitatea Turism OLIEVSCHI DIANA Indicații metodice pentru elevi în elaborarea studiului individual la Filosofie Elaborat de Șoșu I INDICAȚII METODICE pentru lucrările practice la U.C. ROCESE ȘI APARATE pt MAIA_TPP_TPCM, prof. Curus G Indicații metodice pentru lucrările practice F.07.O.018 Economia comerțului specialitatea 41630 Merceologie RABADJI S INDICAȚII METODICE pentru lucrările practice la unitatea de curs UTILAJ TEHNOLOGIC pt specialitățile 72170 TPP_71520 MAIA prof. Curus G INDICAȚII METODICE pentru lucrările practice la unitatea de curs CONTABILITATE INTERNAȚIONALĂ DODIȚĂ-BAJAG Rodica INDICAȚII METODICE pentru lucrările practice la unitatea de curs Desen tehnic și infografică specialitatea Mașini și aparate în industria alimentară prof. Șaban A INDICAȚII METODICE PENTRU LUCRĂRILE PRACTICE LA UNITATEA DE CURS EDUCAȚIE INTERCULTURALĂ Cernicenco Tatiana Indicații metodice pentru lucrările practice la unitatea de curs G.02.O.002 Bazele comunicării în termeni de specialitate Specialitatea 71520 Mașini și aparate în industria alimentară INDICAȚII METODICE pentru lucrările practice la unitatea de curs Limba străină în afaceri (franceza) (Merceologie anul IV) prof.COȚUC L Îndrumări metodice pentru studierea trigonometriei în clasa a X-a, profil real, Bacriv I, Șarban I Culegere de probleme Tehnica Operațiunilor de Turism Rusu Violeta Ghid metodologic Colaborarea intre cadrele didactice Puscas Irina Ghid pentru elaborarea studiului individual Analiza situațiilor financiare Gerasim Inga Indicații metodice Elaborarea si desfățurarea unei excursii Rusu Violeta_compressed Ultima modificare: 28 octombrie, 2025Partajează asta: Dă clic pentru a partaja pe Facebook(Se deschide într-o fereastră nouă) Facebook Dă clic pentru a partaja pe X(Se deschide într-o fereastră nouă) X Apreciază:Apreciază Încarc...